Handelsbetingelser

Gyldighed

Nærværende handelsbetingelser gælder ved indgåelse af aftale om køb af ydelser, produkter eller services fra Anja Westy / KAiBA - med mindre andet er aftalt skriftligt:

KAiBA v/Anja Westy Larsen (i det efterfølgende benævnt Anja Westy)
Biskop Svanes Vej 58B
3460 Birkerød

Cvr. nr.: 34271712

Mobil: 40905556 / Mail: anja@anjawesty.dk

Når du benytter siden www.anjawesty.dk og de services, produkter og ydelser, der bliver udbudt derigennem, samtykker du automatisk til følgende: 

Copyrightet indhold

Alt indhold (inkl. billeder) delt på www.anjawesty.dk tilhører Anja Westy og er copyrightet, medmindre der er tale om indhold fra en tredjepart.

Tilmelding, afholdelse og ændringer

Tilmelding til 1:1 sessioner, forløb, workshops, kurser og retreats er bindende, og tilmelding er først endeligt bekræftet, når betaling er modtaget.

Udviklingsforløb, kurser, workshops og retreats afvikles på de angivne tidspunkter.

I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen.

Aflyses et tidspunkt eller en dato på et af forløbene, bliver dagen og tidspunktet erstattet af en ny dato – efter nærmere aftale.

Hvis udviklingsforløb, kurser, workshops eller retreats skulle blive aflyst, får køber naturligvis det indbetalte beløb retur, hvis der ikke tilbydes ny dato/datoer.

Ifm. 1:1 sessioner kan du uden beregning ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Du er selv ansvarlig for at møde op eller ringe op på det aftalte tidspunkt, samt at du har en velfungerende telefon eller internetforbindelse.

Betaling

Alle beløb der fremgår af hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Betaling sker ved tilmelding og forud for afholdelse af session, workshop, forløb etc. med mindre andet er aftalt skriftligt.

Tilmelding og køb af forløb, produkter, kurser, ydelser og aftale om opstart er endelige og refunderes ikke. Forløb og længerevarende samarbejdsaftaler kan mod aftale, betales i rater mod et gebyr. Tilmelding er ligeledes bindende ved ratebetaling.

Hvis de aftalte betalingsfrister på ratebetaling ikke overholdes, bortfalder din deltagelse på forløbet/i samarbejdet og aftale om opgave og eksekvering af opgave stopper. I så fald refunderes betalte rater ikke.

Anja Westy tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard, og pålægger ikke dit køb nogle former for ekstra transaktionsgebyrer.

Betalingen bliver trukket, når du gennemfører dit køb - med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Eksempelvis at du har valgt at betale i rater.

Anja Westy benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Ratebetaling

Ved din tilmelding til ratebetaling forpligter du dig til at betale det fulde beløb.

Ved ratebetaling gælder det, at raten som er oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket hver gang en ny rate skal betales. Du modtager både en email med bekræftelse på din indgåelse af automatisk ratebetaling, og en kvittering hver gang en rate trækkes.

Anja Westy kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os.

Ansvar

Al handel og interageren med produkter, forløb og ydelser via Anja Westy og www.anjawesty.dk sker på eget ansvar. Anja Westy kan ikke og giver ingen garantier for din evne til at opnå resultater, igennem Anja Westys strategier, metoder og undervisning.

Intet på nogen af Anja Westys websteder eller indhold er et løfte eller garanti for dine resultater (personligt og økonomisk). Du alene er ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater og ved dit køb af ydelser og produkter har du accepteret, at Anja Westy ikke holdes ansvarlig for dine beslutninger, handlinger eller resultater.

Materiale

Ved køb af Anja Westys ydelser opnår du i nogle tilfælde brugsret til skriftligt og/eller. Brugsretten er personlig. Alt materiale må kun anvendes til eget brug og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder ikke kommercielt.

Alle rettigheder til alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til produkter, ydelser samt online og fysiske forløb er alene Anja Westys.

Se cookies- & privatlivspolitik

Scroll to Top