Guld logo symbol

Individuel session

Individuelle sessioner hos mig kan både have forskelligt format, og spænde over alt fra en enkelt session, til nogle få sessioner eller bestå af et forløb over længere tid. Det er helt naturligt, at du ikke på forhånd ved, hvor længe du har brug for min hjælp - det finder vi ud af sammen henad vejen.

Vores første session vil oftest være en clairvoyance session - hvor jeg tilsidesætter mit ego, erfaringer og holdninger for i stedet at lytte til og sætte ord på det, mit hjerte fortæller mig om, hvem du er som menneske og sjæl, dine talenter, potentialer, udfordringer og mulige nye veje at gå. 

Jeg gør mig på ingen måde til en 'objektiv ekspert' på dig eller dit liv. Men min erfaring har lært mig, at ved at bruge mine clairvoyante evner kan jeg hjælpe med at belyse aspekter af dig, som måske er uklare, skjulte eller glemt – og derfor noget der ikke ville have set dagens lys, hvis kun hovedet og intellektet blev bragt i spil.

Jeg mener selv at besidde et stærkt etisk kompas og stor ydmyghed omkring både clairvoyance og min rådgiverrolle generelt - koblet med overbevisningen om, at alle mennesker selv er deres egen bedste vejviser og rådgiver. Nogle gange har den indre rådgiver bare brug for lidt hjælp til at kunne se og mærke klart igen. Og her kan clairvoyance være en åbnende og støttende vej.

Som din mentor vil jeg skærpe og holde visionen for dine ønsker, give dig kærlige skub og træning i konkrete og lavpraktiske værktøjer, som du kan implementere i en travl hverdag.

Vi vil komme til at arbejde med både krop, sind og sjæl som løftestænger, ligesom du vil opleve, at jeg bruger min intuition og clairvoyante evner til at se dig mere klart og udefra – uden at blande dine eller mine erfaringer, holdninger eller begrænsninger ind i det.

Afhængig af dit behov åbner jeg min personlige værktøjskasse, som rummer indsigter i både krop, sind og sjæl og erfaringer fra en lang karriere inden for udvikling af mennesker og organisationer. Du får en mentor, som selv er utrolig ambitiøs på livet, har en stærk spirituel bevidsthed, clairvoyante evner, et åbent hjerte, mental skarphed og en personlig historie om at gå vejen selv.

Uanset hvilken udfordring du står i, vil du opleve, at du kommer i forbindelse med dit hjerte, opbygger en stærkere tro på dig selv og genfinder en fornyet styrke og kraft til at stå ved den, du er - og alt det, du indeholder.

0520

Praktik & pris

En session varer typisk mellem 1-1,5 time, og foregår enten hos mig i Birkerød eller online.

Pris: 1.500 kr. inkl. moms.

Ønsker du et længerevarende forløb, sammensætter vi det præcis efter dit behov – det kan være en vekselvirkning mellem face-to-face, telefonseancer, clairvoyance opfølgning og kærlige remindere over mailen, gåture etc. Mit mål er altid, at du skal balancere på egne ben hurtigst muligt.

Scroll to Top