https://anjawesty.dk/wp-content/uploads/2023/12/cropped-Logo-moerk-graa.png

lederskab med hjertet

Genskab så stærk en kontakt til din egen kærlige kerne, at du finder mod til at være og vise den, du virkelig er - og lev et liv i samklang med din sjæl. 

Et liv hvor du lever fra og igennem hjertet.

Hjertet er din adgang - indadtil, udadtil og opadtil.

Til at mærke dig selv, andre og livet - klart og helt.

Til at føle forbundethed med dig selv, andre og dét der er større end dig.

Til at tage livet helt ind. Dit liv.

Kan du genkende dig selv i (dele af) dette?

Guld stjerne

Selvom du har alt muligt at være glad for og taknemmelig over, er der også en tomhed indeni dig. Du savner noget - men kan ikke nødvendigvis sætte ord på hvad. Men der må være mere i livet end det her?

Guld stjerne

Du længes efter at føle endnu mere glæde, begejstring, livsgnist og nydelse - og en dyb grundglæde ved at være dig, og det liv du lever.

Guld stjerne

Du har gang i meget, og mange som har brug for dig. Så dagene går, og du overhører den indre stemme, der kalder på at du tager dig af dig og dit indre tomrum - men bliver alligevel ind imellem ramt af følelsen af, at du spilder tiden.

Guld stjerne

Du ved godt, at du har en mere blød, feminin og sårbar side, som du gerne vil have mere kontakt til - men du er bange for at slippe kontrollen, og hvad det vil medføre. Hvem er du så? Og kan du så stadig levere i dit job og blive i dit forhold?

Guld stjerne

Du har svært ved at stå hudløst ærligt ved, hvordan du virkelig har det, og hvad du har behov for - af bekymring for hvad andre vil tænke, eller hvordan de vil reagere.

Guld stjerne

Du har lært, at du skal gøre dig fortjent til det, du ønsker dig - at være er ikke nok. Så du er altid på vej til det næste. Du jagter følelsen af værd, anerkendelse, kærlighed og lykke i dine præstationer eller hos dine relationer, fordi du ikke kan mærke det i tilstrækkelig grad indeni dig selv.

Guld stjerne

Du længes efter endnu dybere relationer i dit liv – hvor du kan være helt dig selv, og føle dig elsket ubetinget.

Efter og allerede under 'Lederskab med Hjertet' vil du:

Mærke din egen stærke og kærlige kerne så klart og tydeligt, at du agerer på det dit hjerte fortæller dig (også når dit hoved, nogle andre eller frygten stritter imod).

Være endnu mere tro mod dig selv og vise hvem du er, hvad du står for, vil, drømmer om og tror på.

Have inviteret din feminine kraft og hjerteenergi ind - og være blevet god til (også) at give af den til dig selv og ikke kun til andre.

Mærke en større grad af indre ro, tryghed og mod - sammen med et mere farverigt og varieret følelsesliv.

Ikke længere være så nervøs for at mærke, dele og vise det svære indeni dig - da du ved, det er vejen til både at skabe tryghed indeni dig, uanset hvordan du har det, og til at opløse det, som holder dig fast i det uønskede.

Opleve mere nærvær med dig selv, dine nærmeste, i det du er og gør.

Have lært at tøjle din utålmodighed og behov for kontrol, at forstå og handle for i stedet at lade livet guide og overraske dig.

"Anja er en af de dygtigste og mest inspirerende kvinder, jeg har mødt - hun går vejen selv og deler generøst ud af sine erfaringer. Jeg får altid 110% og kan ikke undgå at rykke mig i hendes nærvær. Alt det som Anja giver i ord, råd og undervisning er som 'forgyldt' og påvirker mig dybt. Dét jeg får med mig via Anja's inspirerende, dygtige og hjertelige undervisning, giver mig mulighed for at rykke mig videre og blive en endnu bedre udgave af mig selv. Jeg er dybt taknemmelig"

- Miemaij

"Kæreste Anja , når jeg tænker på dig, så mærker jeg med glæde din autencitet og nærvær. At du er der HELT. Det gør en kæmpe forskel, når man er i dit rum og tager del i dit 'univers'. Det bliver smukt, ægte og integreret. Især når man arbejder med mennesker, det sjælelige og spirituelle, så kræver det rummelighed og plads til diversitet og hver vores måde at udleve det på.  Det favner du og rummer - stadigvæk med overskud til at se og mærke os. Jeg får hele tiden lukket op til nye steder i mig, finder hurtigere ind til kernen og kan på den måde holde mig oven vande. Ånde frit, mærke mig og blive tydeligere omkring mine behov. 

Tusind TAK!"

- Isabel

Lev og tag livet helt ind

Jeg tror på, at vi fødes ind i livet som hele mennesker med et livsformål, en dyb kærlighed til både os selv, andre og livet - og ikke mindst en indre drivkraft. Gennem livet oplever vi dog at miste dele af os selv i forsøget på at blive elsket, lykkes, overleve, passe ind og passe på os selv. Og henad vejen mister mange af os derfor også kontakten til, hvem vi er i vores essens - i dybden af vores sjæl - og kommer derfor på afveje. Det skete for mig. 

LEDERSKAB MED HJERTET hjælper jeg dig med at bløde op, og åbne dig ind til det kærlige og stærke sted indeni dig.
Det sted i dig hvor du MÆRKER dig selv så tydeligt, at dét som er rigtigt for dig står så klart, at du finder mod til at træde mere og mere ind i integritet. 

At leve og tage livet helt ind - på den måde som dit indre længes efter. At tillade dig selv at træde helt frem, som dig - og med alt det du er og rummer. Og det du ønsker dig af livet. Privat såvel som i arbejdslivet.

Jeg glæder mig til at se dig skabe så kraftfuld en kontakt til dit hjerte og sjæl, at du finder ind til en dybtfølt glæde ved at være dig. Og en tillid til både dig selv, og det der er større end dig.

At du er støttet.
At du må være dig - præcis som du er.
At det du dybest set længes efter er en følelse, og den følelse bor indeni dig.
Vejen til at skabe det, du ønsker, starter derfor også indeni dig.
I dit hjerte.
Dit indre.
Dine længsler og drømme, dine oplevelser og sår, dine historier om dig selv, dine blokeringer.

Forbindelsen til din sjæl starter her

Du må være den du er, og have det som du har det - altid. Ingen længsler eller følelser er forkerte. Det er når du gør sider af dig forkert, at du blokerer eller stagnerer.

Jeg ønsker for dig, at du finder tilbage til følelsen af frihed ved at være hele dig. Og ærligt og kærligt står ved, både overfor dig selv og andre, at:

Du er dig

Din vej er din vej

Dine valg er dine valg

Dine følelser er dine følelser

Det du søger, bor og starter altid indeni dig. Derfor er det også i dig selv du må kigge, undersøge og gå på opdagelse (først), når du savner noget eller gerne vil et andet sted hen. 

Når du gerne vil mærke noget andet - eller mere.
Skabe noget nyt. Hæve barren.
Tiltrække nogle andre muligheder eller relationer ind i dit liv.

Det er rejsen indad, til det dybe kærlige og stærke sted indeni dig, jeg støtter dig i - forbindelsen til din essens og sjæl, og dermed din sandhed. For med den adgang flyder livet lettere og højere, og det svære bliver hurtigere opløst.

Du kan. Det ved jeg. Og jeg vil elske at støtte dig på rejsen.

6450 - lyse farver

Nu ved jeg, at det jeg manglede var kontakten til min sjæl og egen kerne. Jeg havde i årevis jagtet følelsen af værd, kærlighed og forbundethed udenfor mig selv - i mine præstationer og hos mine relationer - men erkendte, at så længe jeg blev ved at vende blikket udenfor mig selv, var det en endeløs søgen.

Dét blev startskuddet til en smuk, udfordrende og ikke mindst udviklende rejse ind i dybderne af mig selv. Jeg har nu skabt en dyb forbindelse til det sted i mig, hvorfra et autentisk, mærkbart og kærligt liv udgår - mit hjerte. Herfra forbinder jeg mig ærligt hver dag til både min egen kerne, andre mennesker og det som er større end mig. For med den forbindelse sanser og mærker jeg alt stærkere, livet overrasker mig, og jeg lever mere. Dét der er mit liv. Dét der giver mig mening. Dét der tænder min glød.

Den største gave jeg har givet mig selv - og som jeg nu er dybt passioneret omkring at give videre til andre: Rejsen tilbage ind i hjertet og til et liv levet derfra.

Det du søger svar på, det du længes efter og vejen dertil findes i dit hjerte. Dit hjerte ved og guider dig altid - og er det eneste du behøver spørge til råds.

Jeg er med dig hele vejen

Jeg har altid været meget ambitiøs på livet - og er også lykkedes med det meste af det, jeg har sat mig for. Et sted på vejen mistede jeg dog kontakten indadtil.

Jeg kender alt til at leve livet primært fra hovedet - at vende og dreje, være i tvivl, have brug for at vide og have styr på (det meste), at tro på den indre hårde dommer der fortæller mig, at jeg ikke gør det helt godt nok eller burde gøre mere, at føle noget mangler men ikke kunne mærke tydeligt, hvad jeg har lyst til - og tro, at jeg kan tænke mig til mine svar. At være faret vild i hovedet alt imens ønsket om at være mere til stede, kunne læne mig tilbage, nyde livet fuldt ud, og føle mig glad for at være mig brændte indeni.

Vendepunktet kom kort tid efter, at jeg var blevet mor, hvor jeg indså, at jeg havde alt det, jeg altid havde ønsket mig. Jeg havde et fantastisk job som HR Udviklingschef i Københavns Lufthavne, økonomisk råderum, en dejlig kæreste og lille nyfødt pige, skønne mennesker omkring mig, og jeg var sund og rask. Men jeg kunne ikke mærke det. Og jeg var ikke rigtig glad. Noget manglede - uden at jeg kunne mærke, hvad det var.

DSC_7313
6450 - lyse farver

Jeg er med dig hele vejen

Jeg har altid været meget ambitiøs på livet - og er også lykkedes med det meste af det, jeg har sat mig for. Et sted på vejen mistede jeg dog kontakten indadtil.

Vendepunktet kom kort tid efter, at jeg var blevet mor, hvor jeg indså, at jeg havde alt det, jeg altid havde ønsket mig. Jeg havde et fantastisk job som HR Udviklingschef i Københavns Lufthavne, økonomisk råderum, en dejlig kæreste og lille nyfødt pige, et smukt hjem, skønne mennesker omkring mig, og jeg var sund og rask. Men jeg kunne ikke mærke det. Og jeg var ikke rigtig glad. Noget manglede - uden at jeg kunne mærke, hvad det var.

Nu ved jeg, at det jeg manglede var kontakten til min sjæl og kærlige trygge kerne. Jeg havde i årevis jagtet følelsen af værd, kærlighed og forbundethed udenfor mig selv - i mine præstationer og hos mine relationer - men erkendte, at så længe jeg blev ved at vende blikket og fokus udenfor mig selv, var det en håbløs og endeløs søgen.

Det du søger svar på, det du længes efter og vejen dertil findes i dit hjerte. Dit hjerte ved og guider dig altid - og er det eneste du behøver spørge til råds.

DSC_7313

Dét blev startskuddet til en smuk, udfordrende, berigende og ikke mindst udviklende rejse ind i dybderne af mig selv. Ind i hjertet og den adgang som hjertet er til både min sjæl, tidligere liv og det, som er større end mig. Det jeg kalder Universets uudtømmelige kilde af kærlighed, intelligens og kraft, som vi alle er en del af og kan forbinde os til.

Den største gave jeg har givet mig selv - og som jeg nu er dybt passioneret omkring at give videre til andre: Rejsen tilbage ind i hjertet og til et liv levet derfra.

'Lederskab med Hjertet' er til dig, som:

Guld stjerne

Har følelsen af at NU er NU - der er mere til mig, og nu er det slut med at vente, eller lige skulle have overstået x,y,z.

Guld stjerne

Længes efter at mærke en ægte taknemmelighed over at være dig og glæde ved det liv, du vælger at leve.

Guld stjerne

Er klar til at åbne dig endnu mere - både indadtil for din egen skyld, men også udadtil for dine relationer. Stå helt frem som dig. At hvile i dig selv, med alt det du er.

Guld stjerne

Længes efter at erstatte dit kontrolbehov med en større indre ro og tillid - til dig selv, andre, livet og Universet.

Guld stjerne

Har brug for at slippe 'rigtigt / forkert' tilgangen - for i stedet at finde din egen vej og dit eget 'rigtigt og forkert', og dermed også lande i en langt større rummelighed overfor andre som måske vil, synes og gør noget andet end dig.

Guld stjerne

Gerne vil være din egen bedste støtte og føle, at det tryggeste sted at være i hele verden er indeni dig selv.

Guld stjerne

Ønsker at bære dig selv - også når livet udfordrer - at lede dig selv også i svære situationer. At tage din kraft hjem og kunne stille op, også selvom du er et svært sted.

Lederskab med hjertet logo lys-01

På 'LEDERSKAB MED HJERTET' får du nøglerne til at skabe et liv i integritet.

Livet føles mere mærkbart, du er mere mærkbar - både for dig selv og andre - og dine relationer er blevet endnu dybere og mere værdifulde for dig. 

Når livet rammer og du kommer off track, eller mærker at noget skal ændres, trækker du det ikke længere så lang tid - du tager hånd om det, så du ikke stagnerer.

For du ønsker bedre og mere for dig selv, og ved hvordan du tager lederskab for at justere det, du har behov for.

"Jeg tror på, at Universet er så kraftfuldt, intelligent og kærligt at vi ikke kommer til at begribe det med vores hoved og intellekt. 

Jeg tror også på, at Universet vil os det bedste - og at vi kan åbne os for dets intelligens, kærlighed og styrke.
Sådan har jeg ikke altid haft det - men siden jeg blev nysgerrig på det, 'som er større end mig' (hvad end du vil kalde det), har der åbnet sig en kilde til hjælp og støtte, som jeg altid kan kalde på.
En kilde som giver mig en dybere følelse at forbundethed, samhørighed og tryghed.
En kilde som jeg kan MÆRKE men ikke forstå rationelt - men som for mig er fuldt ud ligeså rigtig.
Den kilde skal vi åbne til og udforske på LEDERSKAB MED HJERTET''.

Anja

Hvordan føles det her?

Hjerte ikon hvid

Du lever i dyb kontakt og samklang med din sjæl - din essens og inderste kerne.

Hjerte ikon hvid

Du lærer dig selv at kende på et endnu dybere plan - også det du har med dig fra tidligere liv af både talenter, blokeringer og oplevelser, og du gør dig fri af særligt betydningsfulde tidligere livs begrænsninger for dig i dette liv.

Hjerte ikon hvid

Du skruer endnu mere op for DIG, din livsglæde og gnist og står trygt, roligt og stærkt i al din kraftfuldhed.

Hjerte ikon hvid

Du lever dit liv med et åbent hjerte og i endnu mere tillid - både til dig selv, livet og det som er større end dig.

Så du oplever en dybtfølt glæde ved at være dig, og det liv du vælger at leve – fordi du ved, hvordan du selv tager ansvar for at leve det liv, dit hjerte længes efter. Og du gør det. Du tager Lederskab med Hjertet.

0100

Tidligere kunder siger..

Malene

"Anja lærte mig at finde ro og styrke indeni mig selv i stedet for at fokusere på, hvordan mine omgivelser påvirkede mig. I stedet for at slå mig selv i hovedet med alt det, jeg ikke var, fik jeg tillid, tro og styrke til at elske den, jeg er. Nu ved jeg, at jeg er værdifuld, uanset hvad andre fortæller mig".

Christina

"Kæreste, smukkeste A. Tak for dig. For din hjælp, din støtte, dine kærlige spørgsmål og empatiske iagttagelser. Tak fordi du følger, støtter, skubber - og nogle gange bærer. Jeg er fuld af beundring - for din integritet, dit mod, din vilje til at følge dine drømme. Du inspirerer verden - og mig".

Mie

"Kære Anja
1000 tak for dig - tak for at se mig, for at hjælpe mig til at se hvad jeg ikke selv kunne se - for at bringe sårbarheden frem i mig - og for at gribe mig kærligt i det hele. Kan mærke jeg er rolig og træt. Og meget rørt. Tak, Anja. Knus og kæmpe taknemmelighed!"

Hvad får du på 'Lederskab med Hjertet'?

Vejen til den forandring, du oplever på 'LEDERSKAB MED HJERTET', går gennem 4 hovedtemaer som hele forløbet centrerer sig omkring:

HJERTEÅBNING & -CENTRERING

Dit anker, din adgang og vigtigste forbindelse - uanset hvad du står i eller ønsker dig.

INTEGRITET

Tag kraften helt hjem - vær hele dig og tro mod dig i både det indre og ydre.

FORBUNDETHED

Indadtil, opadtil og til tidligere inkarnationer - og du vil altid føle dig tryg og støttet. 

TILLID

Til dig selv og det, som er større end dig - som dit afsæt for at lade dig guide og flyde med livet.

DSC_7334

Vi arbejder naturligvis med både krop, sind og sjæl, hvor du i en skøn og virksom vekselvirkning bliver guidet igennem bl.a.: 

stjerne ikon hvid

Meditation & visualiseringer

stjerne ikon hvid

Tromme- & sjælerejser

stjerne ikon hvid

Ritualer & ceremonier

stjerne ikon hvid

Fordybelse og reflektion, dialog og sparring

stjerne ikon hvid

Kropslig bevægelse (eks. yin yoga og dans)

stjerne ikon hvid

Breathwork

stjerne ikon hvid

Energiarbejde & healing

2

LEDERSKAB MED HJERTET strækker sig over ½ år og består af:

stjerne ikon hvid

3 dagsmoduler inkl. lækker forplejning

stjerne ikon hvid

2 dages retreat inkl. overnatning og fuld forplejning

stjerne ikon hvid

2 individuelle sessioner

stjerne ikon hvid

2 særskilte ceremonier (udover dem på retreatet og modulerne)

stjerne ikon hvid

Saunagus

stjerne ikon hvid

Surprice - som nærer både din krop og sjæl

stjerne ikon hvid

Lydfiler og udvalgte gaver som støtter og fungerer som forankring og påmindelse for dig i dagligdagen

stjerne ikon hvid

Adgang til løbende support fra mig undervejs i hele forløbet - du kan altid række ud og få hurtig hjælp til at komme videre

Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Dine investeringsmuligheder

Jeg tilbyder en særlig early bird pris på 34.500 kr. inkl. moms ved tilmelding inden 1. juli 2024. Herefter stiger prisen til 39.500 kr. inkl. moms.

EKSTRA BONUS: Jeg tilbyder dig også en gratis Deltahealing session ved tilmelding inden 1. juli 2024.

FULD BETALING

Du kan betale forløbet samlet ved at betale den fulde pris i ét afdrag.

Early bird
34.500 kr. inkl. moms

TO RATER

Du kan vælge at betale 18.000 kr. á 2 omgange (hvis du fx vil dele det imellem to budgetår).

2 rater á
18.000 kr. inkl. moms

SEKS RATER

Du kan dele betalingen op i 6 månedlige rater á 6.000 kr. inkl. moms.

6 rater á
6.000 kr. inkl. moms

HVORDAN VIL DU OPLEVE MIG?

Jeg skaber og holder et rum, der er så kærligt og trygt at du ikke kan andet end at hengive dig, så du kan komme i kontakt indadtil og opløse det, som du har brug for.

Jeg er mærkbar, jeg deler ud af mig selv - også min sårbarhed, mine erfaringer, mine udfordringer.

Jeg er ærlig og kærlig i min kommunikation - siger det jeg oplever, mærker og fornemmer i en varm og respektfuld ånd.

Jeg spreder lys og håb - og jeg kaster lys på det, der har behov for at blive set og mødt.

Jeg er drevet af at hjælpe dig med at tage al kraften tilbage - ikke af at være dygtig eller få din anerkendelse. Du er din egen bedste støtte, min opgave er at bringe dig i kontakt med den (ikke at du skal være afhængig af mig).

Jeg vil se dig for den, du er - ikke komme dig i en kasse. Du får ikke nødvendigvis det, du (tror du) vil have - men du får det, du har brug for. Jeg tilpasser altid min støtte til den enkeltes behov og ståsted.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele denne rejse
med dig, som kan mærke et 'YES' indeni

Scroll to Top