Logo hvid

testimonials

Hvad siger andre om mig?

"Nu forstår jeg, hvem jeg er og har lært selv at udforske videre. Det er rart."

youtube-video-thumbnail

"Fra rigtig knude-pige til nu at vide og kunne mærke, hvordan hun har det indeni."

youtube-video-thumbnail

''Nu taler Katrine fra sin bløde side til sin kæreste og ikke som om, hun stadig var på job.''

youtube-video-thumbnail

Malene

"Anja lærte mig at finde ro og styrke indeni mig selv i stedet for at fokusere på, hvordan mine omgivelser påvirkede mig. I stedet for at slå mig selv i hovedet med alt det, jeg ikke var, fik jeg tillid, tro og styrke til at elske den, jeg er. Nu ved jeg, at jeg er værdifuld, uanset hvad andre fortæller mig".

Christina

"Kæreste, smukkeste A. Tak for dig. For din hjælp, din støtte, dine kærlige spørgsmål og empatiske iagttagelser. Tak fordi du følger, støtter, skubber - og nogle gange bærer. Jeg er fuld af beundring - for din integritet, dit mod, din vilje til at følge dine drømme. Du inspirerer verden - og mig".

Annika

"Af hjertet tak! Du er så inspirerende. Din kærlige insisteren er irriterende og dejlig. Din evne til at favne alle, sprede ro og glæde samt skønhed omkring dig er fantastisk. Det har været den største gave at få lov til at blive hjulpet af dig".

DSC_0404 (1)

"Anja er en af de dygtigste og mest inspirerende kvinder jeg har mødt..

- hun går vejen selv og deler generøst ud af sine erfaringer. Jeg får altid 110% og kan ikke undgå at rykke mig i hendes nærvær. Alt det som Anja giver i ord, råd og undervisning er som 'forgyldt' og påvirker mig dybt. Dét jeg får med mig via Anja's inspirerende, dygtige og hjertelige undervisning, giver mig mulighed for at rykke mig videre og blive en endnu bedre udgave af mig selv. Jeg er dybt taknemmelig"

Miemaij

"Tusinde, tusinde, tusinde tak! Føler jeg skylder dig alt!

Du har reddet mig, min familie, mine små børn. Havde jeg vidst, hvad dette forløb ville give mig, havde jeg aldrig været i tvivl om min tilmelding. TAK.

Du er smuk, stærk og dyb som den dybeste sø med så meget at give. Jeg håber af hele mit hjerte, at vi vil følges ad i mange, mange år frem. Af hjertet tak, Anja".

Sarah

DSC_6593-01
DSC_1399

"Kæreste Anja  Når jeg tænker på dig, så mærker jeg med glæde din autencitet og nærvær. At du er der HELT.

Føler lidt, at det er forskellen på dig og andre. Du ER det - hvor mange andre lever af det, mere end at være det. Det gør en kæmpe forskel, når man er i dit rum og tager del i dit 'univers'. Det bliver smukt, ægte og integreret.

Især når man arbejder med mennesker, det sjælelige og spirituelle, så kræver det rummelighed og plads til diversitet og hver vores måde at udleve det på.

Det favner du og rummer - stadigvæk med overskud til at se og mærke os. Jeg får hele tiden lukket op til nye steder i mig, finder hurtigere ind til kernen og kan på den måde holde mig oven vande. Ånde frit, mærke mig og blive tydeligere omkring mine behov.

Tusind TAK!"

Isabel

Lad os connecte

Jeg vil elske at connecte med dig gennem mine SoMe platforme, hvor jeg deler gratis inspiration.

Gratis hjerteguide inkl. guidet hjertemeditation

Untitled design (28)
Scroll to Top