Guld logo symbol

til dig

GRATIS HJERTEGUIDE inkl. guidet hjertemeditation

“Åben dit hjerte – og tag livet helt ind. Dit liv”

Mit ønske med denne lille gave fra mit hjerte til dit er at give dig et par konkrete veje til at åbne og tænde kontakten til dit hjerte - eller skrue endnu mere op.

Hvorfor?

Fordi et åbent hjerte er din adgang til at føle mere, sanse mere, leve mere. Ikke bare i dig, men også i mødet med andre og i livet generelt.

Hjertet er derfor også mit ‘go to’ - dér jeg søger ind, både når livet føles svært, og når jeg ønsker at skrue endnu mere op for livet. Når jeg vil mærke livet, mig selv, og dem omkring mig endnu stærkere.

Et mærkbart liv udgår fra et åbent hjerte – og jeg vil med denne lille guide derfor invitere dig til at gå på opdagelse i dybderne af dit hjerte. I håb om at du erfarer, hvordan det føles, når dit hjerte bliver din primære vejleder. 

Jeg vil så gerne inspirere dig til at gøre det til en praksis at invitere dit hjerte med på råd, i stort som småt, for dermed følger helt naturligt en større indre livsglæde, styrke, ro og kærlighed til den, du er. Det liv du vælger at leve. Og dem du vælger at leve det sammen med.

Du kan downloade guiden og hjertemeditationen gratis her.

7160 (2)

Lad os connecte

Jeg vil elske at connecte med dig gennem mine SoMe platforme, hvor jeg deler gratis inspiration.

Gratis hjerteguide inkl. guidet hjertemeditation

Untitled design (28)
Scroll to Top